Pelan Pemasaran TDC

PRODUK

 

TDC Holdings Sdn Bhd adalah salah satu daripada beberapa syarikat Pemasaran Pelbagai Peringkat (MLM) milik Muslim di Malaysia.

Sejak penubuhannya pada tahun 2016, TDC adalah salah satu syarikat MLM unik yang berjaya menggabungkan keindahan konsep MLM dan wholesales ke dalam pemasaran syarikat.

Kualiti produk kesihatan kami terbukti dengan perakuan GMP, HACCP, ISO dan HALAL JAKIM, dengan sistem pengiraan bonus harian unik kami untuk 150,000 peniaga membuktikan bahawa TDC adalah salah satu syarikat eksklusif di Malaysia.

C2JOY

C2Joy diproses dengan susu Kolostrum lembu (Bovine Colostrum) seawal 6 jam untuk memastikan kualiti Kolostrum dan kandungan Immunoglobulin yang maksimum. 

Ia juga mengandungi susu skim dan Kalsium TruCal D7 yang dieksrat dari susu lembu.

Klik SINI untuk maklumat lanjut

Colever

Colever merupakan gabungan susu C2Joy dengan M-Gard Beta Glucan daripada yis (sumber dari Norway) baik untuk meningkatkan sistem imun dan membantu mengurangkan tahap kolesterol LDL.

Klik SINI untuk maklumat lanjut

BerryMix

BerryMix terdiri daripada serbuk Buah Delima dan Anggur hitam dari Itali, ditambah dengan TrueBoc® yang memanjangkan lagi kesan antioksidan selama beberapa hari di dalam badan*, dan selesai dengan tambahan Vitamin C (Asid askorbik).

Klik SINI untuk maklumat lanjut

Alithera

Alithera, minuman cendawan susu harimau tongkat ali untuk kesihatan sistem pernafasan, tenaga vital, pencernaan usus dan kekuatan mental. Minuman perangsang libido, testosterone, kesihatan paru-paru, rawat asma, sesak nafas, lelah, elergi, resdung, sakit sendi.

Klik SINI untuk maklumat lanjut

NectarMax®

NectarMax® ialah produk madu yang terdiri daripada Propolis, Halia, Kayu Manis, Cengkih, Lada Hitam, Limau, Madu dan Campuran Suplemen yang dibangunkan oleh salah satu makmal penyelidikan dan pusat pembangunan madu terbesar di dunia. la berguna dalam menyokong sistem imun, melegakan selsema ringan, dan menguatkan daya tahan badan.

Klik SINI untuk maklumat lanjut

PELAN PEMASARAN TDC